Kungariket Sweden

 

Inte för att man hatar Svenskar men nya benämningar myntas dagligen. Flator, bögar, tvåor, treor, transor… you name it.

 

Varför har Sverige i förhållande till folkmängden, största Pride manifestation i hela världen? Alla planetens djurarter utom Svenskar har i huvudsak, utpräglade manliga och kvinnliga individer.

Svaret hittar man i medeltida fasciststatens behov att genom selektiv avel få fram en optimal, socialkompetent undersåte.

Hur skulle en sådan se ut?

Han skall betala skatter, inte ifrågasätta mycket och vara lättmanövrerad av prästerna, senare av politiker, arbetsförmedlingar och kulturarbetarna när kyrkorna började gapa tomma. Han skall kunna fortplanta sig, dock med låg testosteron halt i kroppen. I alla fall mycket lägre än testosteronhalten hos Kungen och adeln så att man eliminerar faror för uppror, statskupper kungamord…

Hur skall man göra?

Kungen och prästerna beslutade att myndighetsålder skall vara 22 (21) år. Man fick varken ha ett förhållande eller gifta sig dessförinnan. Friska ungar kunde inte hålla sig, fick utomäktenskapliga barn och gick under eftersom de trotsade Gud, Kungen och fosterlandet. Deras barn gick under likaså. I bästa fall barnen skickades till barnhem och senare blev tjänstefolk åt de frälse. De som överlevde och fortplantade sig under ”normala” familjeförhållanden, genom äktenskap och gifte sig, sådär, 25 år gamla, var svenska onanister, latenta flator, bögar, frigida… Det satte sig i folkets gener och se på Prideparaden i dag och förstå varför kronprinsessan hjärtligt skakar hand med svenska bögar.

 

Idéen om socialkompetenta undersåtar hämtades från muslimska fasciststater där man kön stympar både kvinnor och karlar för att hålla dem lugna, inte göra statskupper… Av den anledning har svenska kungen goda vänner bland oligarkerna kring Persiska Viken, medan han själv har flitigt besökt porrklubbar.

 

Medan kungens undersåtar fick onanera sig fram till myndighetsålder, Romer gifte sina barn så fort de blev könsmogna 16 år gamla och därför blev bannade av Kyrkan, adeln och hela folket. Jag har ännu inte sett några Romer i Prideparaden.

 

Prinsarna, däremot fick varsin frilla efter att har, första gång, fått fjäder, sådär 15 år gamla, som tur det var så att flator, bögar… idag, kan läsa damtidningar och se hur en lycklig familj skall se ut. Med en sådan förebild undersåtarna bildar familj, (även bögar och flator vill ha barn) får ett, två barn med hjälp av apparater, östrogen, forskarna... Därefter spricker relationen, familjens medlemmar får klara sig på egen hand och tas om hand av fasciststatens underhuggare, barnavårdsnämnden, sociala, polisen, arbetsförmedlingar… och får läsa i veckopressen hur en lycklig familj skall se ut. Alltså svenska modellen. 

 

Kommer nästa Prideparad att stanna vid Kungliga Slottet i Gamla Stan och riva ner rucklet? Varför det? Jag är sån som jag är och jag kan tacka Kungen för att jag finns. Eller, ju flera idioter runt omkring desto bättre för mig själv. Alltså kungahusets egen attityd. Och det blir bara värre och värre!

 

De karlar som, trots evolutionen, idag har kulor med hög produktion av testosteron, får socialkompetens på statens fängelser. Efter avtjänat straff, de går frivilligt i KRIS. Vilket dårhus!

 

Inte för att allt det här stör mig, nämnvärt, utom att jag måste grina för att staten skall bekosta en bro i käften på mig, så att jag kan tugga fläsket medan 60-åriga svenska karlar får grattis könsbyte.

Vad säger ni?

Det är mitt fel att jag inte borstat tänderna och det är inte hans fel för att förfäderna var socialkompetenta undersåtar.

 

http://sno.bravehost.com/fascist/gmo.html