SERBIAN NATIONAL DEFENSE SWEDEN
 
Anticka SRBIJA Jovan Deretic.
 
 
CAREVINA SRBIJA 815 - 840
CAR KREPIMIR OSTRIVOJEVIC
Srbi primaju hriscansto 860-880 godine.
"Postoje dokazi da istorija Srba na Balkanu ne potice od sedmog veka nove ere, vec mnogo ranije u anticko vreme".
Dr Jovan Deretic, savladavsi latinski i starogrcki jezik je tokom 30 godina, otkrivao falsifikate Rimskih i Germanskih istoricara koji su planski brisali srpske korene u centralnoj Evropi i na Balkanu.
"Kada se posmatra stanje pred kraj drugog milenijuma, pre nove ere, stice se utisak da je tada postojala jedna ogromna Srbija, od Skotske do Indije i od Skandinavije do Sahare. Neosporno je da je Srpska rasa bila prisutna na celom tom prostoru, na kome su istovremeno ziveli mnogobrojni i brojni drugi narodi. Na vecem delu pomenutog prostora Srbi su bili malobrojna, ratnicka i vladajuca klasa koja se vremenom sjedinila sa starosedeocima. Samo na prostorima na kojima su Srbi bili jedini narod ili cinili narodnu vecinu, oni su se kao takvi trajno odrzali"...
 
Knjige Dr. Deretica se danas stampaju i u Srbiji.
(30.05.02)
KOMENTAR:
Posle primanja Hriscanstva, sve sto su Srbi radili, radili su drzeci za suknju Vatikan, Vizantiju, Turke, Germane, Ruse... Da se pravoslavni popovi nisu mesali Srbima u posao u zadnjem ratu, danas bi decki, "arijevci" u Zagrebu pjevali: "Ja sam Srbin majko, petokraka pita sto sam bio magarac partizana Tita".
Najverovatnije je Hriscanstvo u celini ili delovi hriscanstva (ko tebe kamenom ti njega hlebom), izmisljotina nametnuta Srbima da bi se Srbi sprecili da stave celu Evropu pod svoju kontrolu. Nekada su Srbi dizali oruzje kad nesto nije bilo kako treba. Danas se Srbi mole Bogu i vode diplomatiju sa Srbinovim vekovnim neprijateljima.