MOLBE ZA POMOC

 
Srbine pomozi Srbina u Srbiji koji je tvoju pomoc zasluzio. Pomozi prevarene Srbe koji su zdravlje i zivote davali za Srbiju koje nigde nema. www.rvi.org.yu

 
 
U zadnje vreme dobijamo molbe za pomoc, od raznih organizacija iz Srbije.

 
Od svog postanka, SNO je uvek imala za cilj da pomaze Srbe dok ne dodju do savrsenog jedinstva i Slobode. To je i danas cilj SNO. SNO se uvek izdrzavala od clanarina svojih clanova i nikada nije trazila pomoc za neke druge ciljeve, nego da pomogne Srpski narod.

 
SNO u Svedskoj, danas ne vidi razlog zasto bi pomagala i srpske volove koji jos uvek nisu u stanju da se oslobede tiranije politicara koji su ih doterali do bede i do prosijackog stapa. Srpski, komunisticki kriminalci se jos uvek setaju slobodno na Balkanu i po celom svetu i ponasaju se jos uvek kao najgora mafija.

 
Vi koji i danas glasate za politicare danasnje demokratije koji su do juce bili clanovi saveza komunista, ako isti politicari nisu u stanju da vam pomognu, iako su RASPRODALI celu Srbiju, trazite pomoc od organizacija u Svedskoj ciji su vodeci clanovi do juce jeli g.... sa ustasama kroz saradnju sa JUGOSLOVENSKOM sluzbom drzavne bezbednosti.

 
Pokusajte da se obratite za pomoc komunistickim crkvama, Srpskom savezu komunista u Svedskoj i drugim organizacujama po Evropi sa kojima oni saradjuju.