BEOGRAD

 
Komunizam je pao ali komunisti nisu pali. Srpski narod je sve izgubio ali komunisti nisu izgubili nista.
Ekonomska situacija u SCG je svakim danom gora ali komunisticki olos jos uvek sedi u svojim foteljama. Svima je jasno da je politika lazi i prevara u punom jeku i zato je sve manje novih investitora u SCG. Srbi su na putu u novu propast nevidjenih razmera. Ne pomazu im ni milijarde deviza koje pecalbari salju na Balkan. Uvek gladna komunisticka masinerija zdere sve sto joj se servira.

 
Zasto je tako nesto moguce samo medju Srbima, na Balkanu?

 
Kako je to moguce, jasno je celom svetu alli nije jasno srpskoj izmucenoj, preplasenoj, sirotinji odrasloj i dresiranoj u komunistickoj Jugoslaviji.

 
Kada je diktatura u Iraku pala, otkriveni su ogranci iracke spijunske organizacije po celom svetu i zlocinci cekaju zakonske kazne.
Kada je "pao" komunizam u SCG ni jedan jedini komunisticki kriminalac nije kaznjen. Cela komunisticka mreza, od sitnih komunistickih cinkarosa na Balkanu i po dijaspori do okorelih, placenih ubica i komunistickih spijuna postoji jos uvek i slobodno se seta po celom svetu. Cuvaju jedni drugima ledja, danas podrivaju proces oslobadjanja od komunistckih budalastina u Srbiji, zato sto im je jasno da ce Srbi, kad tad, da im naplate racune.
 
PAZNJA!
Trenutno se po celom svetu siri propaganda o jeftinim lekarskim uslugama u SCG. "Jeftine operacije na VMA". "Opravite zube na godisnjem odmoru u SCG, imacete besplatan godisnji odmor i ustedicete pare."
Ne zaboravite da je najmanje 70% danasnjih lekara i zubara u SCG, generacija komunistickog olosa, pokolenja partizana, komunista i vojnih staresina JNA. Prakticno, samo su oni imali uslove za normalno skolovanje posle II Svetskog rata.
Ako ste ikada medju Srbima u rasejanju (po klubovima, federalnim crkvama) rekli nesto sto je moglo da se shvati kao kritika komunizma, bivse Jugoslavije ili pojedinih komunistickih bitangi, Tita... ne posecujte lekare u SCG. Bivsim komunistickim bitangama nije poznata lekarska etika. Rizikujete da vam upropaste zdravlje do kraja zivota.

 
Stomatolog, Dr Ratislava Nikolic sa ordinacijom u svom stanu u Jovanovoj 10 u Beogradu namerno je nepotrebnim intervencijama, upropastila zube aktivnom clanu Srpske Narodne Odbrane iz Svedske. Zbog ocigledne "greske" Beogradske doktorke, zdravstvene, socijalne vlasti Svedske su nadoknadile celokupnu ponovnu popravku zuba koja bi inace kostala visestruko vise od cene koju je doktorka Nilkolic naplatila. Stanbena zgrada u Jovanovoj 10 je zidana 50-ih godina za vojne staresine JNA i aktivne clanove saveza komunista Jugoslavije.
 
 
 
Hvala svim Srbima na saradnji, saljite nam imena i adrese beogradskih komunistickh bitangi. Sluzite se svi Internetom za spas srpskog naroda! Zbog ovakvih vucibatina je cela Evropa bombardovala Srbiju i dok ih se Srbi ne oslobode za uvek, Srbija ce biti ruglo Evrope.
PAZNJA! SALJITE NAM I FOTOGRAFIJE KOMUNISTICKIH KRIMINALACA.

 
 
Komunisticki olos je za budzasto rasprodao imovinu Srpskog naroda, po celoj Evropi a jos uvek im ne polazi za rukom da vrate otetu imovinu familijama, "neprijateljima" komunistickih srpskih budala.