May 1995

Kada su Srbi 1908, sa prvim predsednikom i osnivacem generalom Bozom Jankovicem, poceli sa radom, ni sanjati nisu mogli da ce Srpska Narodna Odbrana, jednog dana, biti primorana da spasava celo Srpstvo i Srbiju od (jugo) srpskih (komunistickih) tikvana.

 
SVERIGE 
 
 
  Srpski koreni     Molbe za pomoc
Nasi Dopisnici
 
Vanredno obavestenje
 
Od kada postoji, Srpska Narodna Odbrana je uvek imala za cilj sirenje sloge medju Srbima i srpsko ujedinjenje u jednu zajednicku drzavu.

 
Posle svih tragedija, koje je komunisticki sljam naneo srpskom narodu, danas smo doziveli da olos razdvoji majku Srbiju i majku srpsku Crnu Goru na dve samostalne drzave. Na zalost do ovoga nije moglo doci posredovanjem samo nekolicine bivsih komunistickih srpskih izdajica svog naroda, koji su jos uvek na svojim polozajima na Balkanu. Srbi su najverovatnije jedini narod na planeti (ne samo Crnogorci) koji je vakcinisan protiv zdravog razuma.

 
Kao i pre Kosovske bitke, vlastelini su ponovo podelili srpski Balkan pred totalni nestanak Srpskog naroda, zasto su Kosovo i srpske krajine na putu u nepovrat.

 
Zbog ove srpske tragedije, do daljeg obustavljamo obnavljanje naseg sajta u Svedskoj.

 
Propast je Srbima ako su samo clanovi SNO doziveli ovo kao srpsku tragediju
(2006.10.20)
 
Uskoro na nasem sajtu, kako i zasto su Svedjani postali
vucibatine
na tribini svetske politike.
 
 
Srbi prvoborci SNO u Svedskoj.
 
Duznost mesnog odbora Stokholm je da od Jugo-srpskih, komunistickih pecalbara, pravi Srbe, i spreci komunisticku infiltraciju kriminalaca iz Srbije i Crne Gore u Skandinaviji. Zbog malog broja Srba koje srpska pravoslavna crkva jos nije preselila u carstvo nebesko, ovaj zadatak je vrlo vazan a i osobito tezak u Svedskoj, zato sto srpske izdajice nikada nisu zracile visokom inteligencijom. Primera radi u Svedskoj jos uvek ima "Srba" kojima nije jasno da Jugoslavije nema. Zbog nedostatka Srba u Stockholmu u ovom plemenitom radu nam pomazu i ne etnicki Srbi sa srpskih teritorija i Balkana. Hvala im!!!
Nas zadatak nam ide od ruke. U zadnje vreme i najgori komunisticki pacovi, clanovi bivseg komunistickog saveza Jugoslovena u Svedskoj, su poceli da se lupaju u prsa kako su veliki Srbi. Za uspehe u nasem radu dobili smo orden srpke pravoslavne crkve. Oslobodjeni smo obaveze da placamo crkveni porez.
Paznja Mesni Odbor Stockholm upisuje nove clanove!
Pre Drugog svetskog rata komunisticka partija je bila zabranjena u Jugoslaviji, komunisti su radili ilegalno i nisu imali nakakav uticaj u politici.
I u danasnjoj SCG komunisti su ilegalci, ne zato sto je komunisticka partija zabranjena, (nisu sami sebi zabranili rad) nego zato sto je komunistima jasno da su se pred celim svetom ofirali kao magarci lopovi i prevaranti naroda. Komunisti u SCG su jos uvek na starim polozajima, imaju veliki uticaj u politici, pripovedaju nove bajke i opasni su zato sto danas ne pokazuju clanske karte i neznas sa kim imas posla.
Ako pravite nova poznanstva u otadzbini, raspitajte se da li je vas novi prijatelj iz "bivse" komunisticke familije! Beograd je pun deziluziranih komunista koji cekaju da im nesto padna sa neba, sve su blize nervnom slomu i opasni su!
CITAJTE!
Novo oruzje, zadnjeg, komunistickog olosa sa Balkana.    
(2003.11.20)
   
Albaner till Albanien, Turkar till Asien, Ustasja till Vatikanstaten, Åt helvetet med Vatikanstaten.
Ko je sa Srbima hteo uvek je mogao. Ko sa Srbima nece, put pod noge. Ko Srbinu jamu kopa, visile mu cipele na banderi.

 
Ovaj sajt ima Java applete i optimisan je za MS Explorer. Java aplikacije su stare i nemogu se videti sa novim operativnim sistemima. Sajt funkcionise besprekorno sa Explorerom u Windows XP.    
 
copyrights SND
Mnoge od stranica ovog sajta nisu menjane od kada se prva verzija pojavila na Internetu 1996, zbog cega su textovi pisani cirilicom "gif" ili "jpg" slike .