SVEDSKE VUCIBATINE

 
OVAJ SAJT JE U OBRADI.

 
 
 
... Posle nekoliko izvaljenih gluposti i ociglednih lazi u cirkusu (predizbornoj kampanji) svedski "Socialisti" su "izgubili" na izborima i na vlast je dosla koalicija sastavljena od 4 konzervativnih partija.
Od svog zadnjeg zadatka, u Bosni, kada je postavio temelje svim svinjarijama kojim su Srbi bili izlozeni pri zavrsetku rata na Balkanu, bivsi prvi ministar vlade, Svedjanin Karl Bildt nije se bavio politikom i pao je u zaborav.
Iznenada posle izbora, nova, svedska vlada je za ministra inostranih poslova izabrala bas zaboravljenog, Karla Bilda, koji nije ni ucestvovao u predizbornoj kampanji svoje "nekadasnje" partije???
Postavlja se pitanje? Da li neonacistcka Evropa sprema nove zamke Srpskom narodu da ih otera do totalnog raspada i unistenja?
I L I
Nakon sto je Srpska Narodna Odbrana otkrila svedsku, vekovnu i rasisticku politiku prema Srbima i Slovenima, Karl Bild izlazi iznenada, ponovo na politicku scenu da opere svoj i Svedski obraz i kao ministar inostranih poslova, zauzme neutralan stav u svedskoj inostranoj politici.
(2006.10.09)

 
Nedavno je neko "prokljucao" da svedski ministar inostranih poslova, Karl Bildt ima akcije u ruskoj drzavnoj kompaniji za distribuciju gasa. Nije otkriveno koliko akcija i kad ih je kupio. Fantasticno. Na ovaj naci je objavljeno da svedska inostrana politika i Karl Bild, daju podrsku Slovenima i imaju puno poverenje u ruske drzavne kompanije. Neonacistima bi bilo u interesu da Rusija sa svim Slovenima ponovo padne u komunizam.
Novac sa kojim je kupio ruske akcije Karl Bild je zaradio na Balkanu gurajuci Srbe u propast.

 
*******************************************************************************************
 
Da li je ovo objasnjenje zasto je KARL BILDT za vreme "mirovnog" zadatka u Bosni radio na stetu Srba. Ovo je grb njegove plemicke familije i muslimanska zastava devedesetih godina:

 
Svedjani su pre tri dana "slavili" 25 godina od kada su manipulisanjem navigacionih uredjaja nasankali jednu rusku podmornicu na kontra kurs zasto se vojna podmornica, u sred noci, nasukla na svedsku obalu. Interesantno je da je dan uoci "proslave" jedan manji, svedski, vojni brod potonuo bez ociglednog razloga. Sokirana posada je spasena iz hladnog Baltickog mora. Dan posle "proslave" avion svedske obalske straze je pao u more i cetiri clana posade su poginula. Avion je pao iz razloga koji jos nije zapisan u analima modernog vazduhoplovstva. Po izjavi svedoka, avionu je otpalo jedno krilo.
Postavlja se pitanje: "Da li ce jos neko od svedskih ministra da kupi akcije ruskih drzavnih firmi...
(2006.10.29)

 
Upozorenje evropskim neonacistickim vucibatinama i katolickoj kurvi Karli del Ponte:
"Ukoliko Vojislav Seselj umre u zatvoru, Hag ce biti bombardovan. Upozorenje vazi i za Jugo-komunisticke "srpske" pedere po dijaspori i u Beogradu, koji su ga poslali u Hag a danas sude jatacima srpskog heroja, Ratka Mladica i jos uvek kukaju za Jugoslavijom."
(2006.11.18)

 
Za vreme rata na Balkanu, izmedju ostalog, Svedjani su postavili granicu Srbima na srpskoj Drini, svedski oficiri su obucavali svoju "arijevsku bracu", Siptare da ratuju protiv Srba... Danas kada su Srbi sve izgubili, razbucani u 4 zemlje, a majka Srbija zivi u bedi, svedske vucibatine se setile da daju paznju Srbima. Vec dve nedelje na prvom programu svedskog radija Stockholm, moze se svakodnevno cuti, u nastavcima, jedno knjizevno delo Borislava Pekica, na svedskom jeziku. I pre i posle podne, po dve reprize dnevno. Imas utisak da je Srbija u centru paznje na svedskom radiju. Djubrad!
(2007.01.23)