SERBIAN NATIONAL DEFENSE SWEDEN
 

Ко своју војску шаље непријатељу на суд, нису Срби ни он, ни његова војска.

 

Шведска Краљица

 

Шведски краљ Густав је, 19 јуна 2010, удао ћерку наследницу шведског престола.

По избијању задњег Балканског рата, када је почео да посећује Југославију, престолонаследник Александар Карађорђевић се хвалио својим блиским сродством са шведским Краљем Густавом. Наиме престолонаследникова баба, покојна, Краљица Марија је била унука (праунука?) енглеске Краљице Викторије. Исто тако је и баба краља Густава, Маргарет, била унука, исте енглеске краљице Викторије.

Од почетка рата у бившој Југославији, када се цео свет окренуо против Срба, престолонаследников рођак Густав није никада поменуо нешто позитивно у корист Срба што нису урадили ни политичари његове Шведске. Напротив, сви се сећамо данашњег министра иностраних послова Шведске, племићког порекла, Карла Билда и његових заслуга за распад српских територија, због чега шведска социјал-демократија више није популарна у Србији.

 

Крв није вода очигледно не важи за плаву крв европског племства. Енглеска краљевска кућа је скрштених руку посматрала уништење целе фамилије, још ближег рођака, задњег Романова, царске Русије.

 

Када данас говори о важности монархије, принц Александар не помиње више Шведску. Говори о Холандији, Данској, Белгији... Чињеница је да је високо племство монархија северне Европе, укључујући и не без заначаја, немачко племство у родбинској вези и тесној, међусобној, сарадњи. Они су власници и контролишу највеће и економски јаке компаније у Европи и по целом свету. За њих не важе закони. Они контролишу судове, јавно тужилаштво, полицију... док народ има демократију. Њихова деца се баве бизнисом, купују акције за новац од апанаже коју народ плаћа порезом. Ако почне да гори под ногама они су први који пакују кофере и беже.

 

А што се тиче шведског краља Густава, његова мајка Сибила је рођена сестра, немачког грофа, вафен СС официра, који је погинуо на источном фронту у рату против Руса. Њихов отац Карл Едвард, немачки генерал из I светског рата, већ почетком 20-их, је био члан у Адолф Хитлер штос труп (првобитни СС). По завршетку II светског рата осуђен је за сарадњу са нацистима. Вероватно зато је 1947, његов зет, отац шведског краља Густава, настрадао у авионској несрећи у Копенхагену. И жена краља Густава, Силвија Сомерлат, Бразилијанка, може да се пoхвали да је њен отац био члан нацистичке партије у Немачкој. Његова фабрика, одузета од Јевреја, је производила ратни материјал за потребе Немачке у II светском рату. По завршетку рата, фамилија је на брзину побегла за Бразилију.

 

Нико не би требао да буде изненађен шведском политиком према Србима. Изненађујуће је да су Срби од првих печалбара које је хохштаплер Тито, 1965, без виза и радних дозвола послао у Шведску, до избијања задњег рата на Балкану, приповедали бајке о шведској социјал-демократији.

 

Ја сам Србин мајко, петокрака пита што сам био магарац партизана Тита.