SERBIAN NATIONAL DEFENSE SWEDEN
 

Ко своју војску шаље непријатељу на суд, нису Срби ни он, ни његова војска.

 

КУРВА ЕВРОПСКА

Европа моли Србију да уђе у Европску Унију.

 

Борис Тадић је посетио Шведску, председавајућу чланицу Европске уније, да би првом министру шведске владе, уложио молбу за чланство у унији.

Интересантно је да je шведски министар иностраних послова, Карл Билд, иницијатор да Србија уложи молбу за чланство??? Зашто? Зато што Србија као призната чланица Европске уније у данашњим границама, може да заборави на све повратке својих територија у границе Србије. Повратак Косова, уједињење са Републиком Српском, Српском Црном Гором, Српским Крајинама.... Швеђанин Карл Билд је највећи покварењак који се икада појавио на трибини иностране политике. За време рата на Балкану, Билд је продао Србе за једну викендицу у Хрватској и за једну католичку дроцу из Каритаса коју је одвео у Шведску и оженио.

 

Европа није прстом мрднула када су Османлије поробили Балкан и Србе. Турци нису никада, трајно, ушли у Српске Војне Крајине.

 

Иста, католичка, Европа је створила вештачку нацију Кроате, доселила их је у Српске Крајине које назваше Хрватском.

 

Када су Срби почели да дижу устанке и јуре Турке из Европе, иста Европа је поклонила српску Босну и Херцеговину Аустроугарској.

 

Иста та Европа je подржала стварање краљевине Срба, Хрвата и Словенаца где су Срби били већински народ.

 

Та иста Европа је поклонила Србе краљевини Југославији.

 

Европа је поклонила Србе Титовој Југославији да створи републике на штету Срба.

 

Иста та Европа је створила подлогу за рушење Титове Југославије и трансформацију братских република у независне државе.

 

Од избијања задњег рата на Балкану Европа није урадила, баш ништа за добро Српског народа.

 

Европа је ставила Србе у Босни под блокаду. Европа је избрисала данашње Српске Крајине. Европа је увек била у рату са Србима у Европи.

http://sno.bravehost.com/karte/karta1.html

 

Изгледа да су Срби једини народ на свету који је вакцинисан против здравог разума и на место својих председника бира ретардиране особе.

 

 

SRPSKA NARODNA ODBRANA

 

Штокхолм 22 децембар 2009.

Д. С. Б.

 

 

Зли језици тврде да је Карл Билд упитао Тадића, да ли има разлике између Срба и волова. Има. Одговорио је Тадић. Волови не би никада своју авио компанију назвали Југословенски Аеро Транспорт.